Dr. Czeizel PLUS és Frei Öl® összecsomagolási akció

Dr. Czeizel PLUS 1, a babádért és Frei Öl®, magadért!

A gondoskodás tesz minket azzá, akik vagyunk! Az új összecsomagolásunkkal: a Dr. Czeizel PLUS 1 Magzatvédő multivitaminnal és a Frei Öl® kismamáknak készült masszázsolajjal szeretnénk gondoskodni a babákról és a mamákról egyaránt. Kedvezményes ár: 3 990 Ft**

 

A vásárláshoz kattints IDE!

 

Dr. Czeizel Magzatvédő multivitamin PLUS 1

A várandósság első szakaszához igazított, Dr. Czeizel Magzatvédő multivitamin PLUS 1, már a baba megszületése előtt (a várandósság 12. hetéig), segít Téged abban, hogy szervezeted felkészüljön erre a bámulatos utazásra.  A teljes körű táplálékbevitel érdekében javasolt már a terhesség előtt a kiemelten fontos vitaminok és ásványi anyagok megfelelő bevitele. Az új generációs Dr. Czeizel Magzatvédő multivitamin PLUS 1 készítményünkkel, tudatosan készülhetsz fel az anyaságra már a baba tervezésének időszakában.

Frei Öl®

Frei öl® masszázsolaj kismamák részére. A terhességi csíkok kialakulásának hatékony megelőzésére. Ebben a különleges időszakban egészen egyedi módon ápolja a bőrt. A terhességi csíkok hatékony megelőzése érdekében javasoljuk, hogy napi kétszer gyengéden masszírozza be.

Több információra lenne szükséged termékekről? A magzatvédő multivitaminokról ITT, a Frei öl® masszázsolajról pedig ITT olvashatsz bővebben.

 

Irány a webshop!

 

Az összecsomagolási promóciónk visszavonásig érvényes, de legfeljebb a készlet erejéig!

Fogyasztói ár: 5 320 Ft*

* Dr. Czeizel PLUS 1 és Frei Öl 30 ml összesített bruttó átlag patikai fogyasztói ára, a tényleges  fogyasztói ár a különböző értékesítési helyeken ettől akár lényegesen eltérhet.

**Dr. Czeizel PLUS 1 és Frei Öl 30ml összesített kedvezményes bruttó fogyasztói ára a Q Pharma webshopján érhető el.

To Top