Vissza

Őszi ruhatár terhes kismamáknak

Ugyan még szép idő van odakint, de lassacskán beköszönt majd az igazi ősz, jön az eső és a hideg. A nyári, lenge ruhákat lassan el lehet pakolni, és fel kell készülni erre az előttünk álló időszakra. A mai cikkünkben kifejezetten olyan ruhadarabokat ajánlunk számotokra, ami az őszi ruhatár elengedhetetlen darabjai lesznek.

 

Kismamafelső

Az nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy az eddig hordott felsők nem lesznek már jók túl sokáig a pocak növekedése miatt, ezért érdemes kifejezetten olyan felsőket választani, amelyekből nem lóg ki köldök. Ezen kívül azért van még egy-két dolog, amire érdemes figyelni a vásárlásnál:

  • Fontos az anyagválasztás, a terhesség időszakában különösen érzékeny a bőr a hasnál
  • Fontos a kényelem, férjenek el benne a megnagyobbodott mellek
  • Szabása és anyaga olyan legyen, hogy szülés után esetlegesen szoptatni is lehessen benne

Kismamakardigánok

A hűvös őszi időszak elengedhetetlen darabjai a kardigánok. Amellett, hogy nagyon szépen kihangsúlyozzák az alakot, és így nőiesek, még praktikusak is, mert könnyen kigombolhatóak, kinyithatóak, ez pedig jól jöhet, ha a kismamának túlságosan melege lenne, ami ebben az időszakban gyakran előfordul. Ha megszületett a pici, akkor is jó szolgálatot tehetnek, mert a szoptatások alkalmával megfelelő diszkréciót tudnak nyújtani.

Kismama szoknya vastag harisnyával

Nem kell félni a szoknyától ebben az időszakban sem. Egy jó harisnyával párosítva nagyon csinos tud lenni. Ha hűvösebb az idő, akkor pedig egy vastagabb harisnya és egy bokacsizma tökéletes választás lehet.

Kismama leggings

A leggings a kismamák egyik legnagyobb barátja, extrán kényelmes, és megfelelő darabokkal párosítva még csinos is tud lenni. Egy hosszabb pólóval, kardigánnal tökéletes lehet akár otthonra, akár a lakáson kívülre.

Pocakos nadrág

Az első időszakban még lehet, hogy fel fog menni a korábban hordott nadrág, de nagyjából az első trimeszter végétől már akkora lesz a pocak, hogy be kell szerezni pocakos nadrágokat. Ezek a ruhadarabok úgy lettek kialakítva, hogy tökéletes kényelmet biztosítsanak a kismama és a baba számára is egyaránt. Rendkívül sokféle létezik már belőle, így az elegáns, akár munkahelyre felvehető darabok mellett, a sportosan elegáns farmer is számos gyártónál megtalálható. Ma már a kismama divat szorosan követi a mindennapi divatot, így pocakosan is megtartható az eddig kedvelt irányvonal, nem kell a terhesség miatt egy teljesen új stílust magunkra erőltetni.

 

Hasonló tanácsok:

Vissza
To Top