Iratkozz fel hírlevelünkre

És töltsd le INGYEN babanaplónkat!

Iratkozz fel hírlevelünkre és töltsd le ingyen babanaplónkat! Egy könyv, ami csak rólad és a piciről szól.

Dr. Czeizel Endre 50 éves kutatási tapasztalatával megalkotva

babaváró étrend-kiegészítő család

babaváró étrend-kiegészítő család

Támogat a várandósság előtti időszaktól a szoptatás végéig

babaváró étrend-kiegészítő család

babaváró étrend-kiegészítő család

Egy könyv, amiben kisbabád a mesehős

Senki nem emlékszik arra, mi történt a születése utáni időszakban. Pedig mindannyiunk történetében vannak olyan pillanatok, amik felérnek egy vígjátékkal - az első mókás mondatok, a nagy esések, a kihívásokkal teli etetések. Mit szólnál ahhoz, ha ezeket a történéseket mind megőrizhetnéd gyermeked számára? Ehhez nyújt segítséget babanaplónk, melyben összegyűjtheted közös kalandotok legfőbb mérföldköveit. Ragadj hát tollat és írd meg, hogyan indult kedvenc kis hősöd meséje!

Ízelítő a babanapló tartalmából

Így kezdődött minden

Észre sem veszed, mennyire repül az idő. Az egyik nap még járni tanítod, a másik nap pedig már a ballagási ünnepségén ülsz. Hogy kalandotok kezdetére is úgy emlékezz, mintha csak tegnap lett volna, jegyezd fel az első közös élményeket!

“Úgy növök, mint a gomba!” - Fejlődésem mérföldkövei

Csak egy percre hunyod le a szemed, és máris háromszor akkora, mint volt! Kövesd nyomon babád fejlődését és naplózd a legfontosabb változásokat! Ebben a fejezetben megosztunk veled néhány táplálkozással kapcsolatos tanácsot is, melyek nagy segítségedre lesznek a mindennapok során!

Mérföldkövek az alvási szokásaimban

Legszívesebben ugráltál volna örömödben, amikor kisbabád először aludta át az egész éjszakát? Miért nem állítasz ennek a nagy mérföldkőnek is emléket? Tedd meg, és egy nap hálás leszel magadnak!

Én és az evés: így indult a kapcsolatunk

Vannak babák, akikkel kicsit döcögősen indul a szoptatás. De olyanok is akadnak, akikkel még ez is sima ügy. Bármelyik kategóriába is tartozzon a kicsid, örökítsétek meg ezzel a fejezettel, hogyan váltatok összeszokott párossá az etetések során!

Legenda vagyok: ilyen baba voltam

Néha jó lenne kicsit visszamenni az időben és látni, melyek voltak a kedvenc elfoglaltságaink kicsiként. Gyermeked pont ezt teheti meg 15-20 év múlva, ha most azonnal tollat ragadsz és dokumentálod, hogyan viselkedett csecsemőként!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE