Iratkozz fel hírlevelünkre

És töltsd le INGYEN babanaplónkat!

Iratkozz fel hírlevelünkre és töltsd le ingyen kismama naplónkat! Egy könyv, ami csak rólad és a piciről szól.

Dr. Czeizel Endre 50 éves kutatási tapasztalatával megalkotva

babaváró étrend-kiegészítő család

babaváró étrend-kiegészítő család

Támogat a várandósság előtti időszaktól a szoptatás végéig

babaváró étrend-kiegészítő család

babaváró étrend-kiegészítő család

Az öreg mester itt van

babaváró étrend-kiegészítő család

babaváró étrend-kiegészítő család

A FELEJTHETETLEN PILLANATOKÉRT

A babavárás életed egyik legszebb és legizgalmasabb időszaka, ami sok-sok megható és felejthetetlen pillanatot tartogat számodra. Hogy még hosszú idő múlva is élénken éljenek benned a várandósság legszebb emlékei, elkészítettünk neked egy letölthető Kismama Naplót, melyben nemcsak, hogy megörökítheted a babavárás legszebb mozzanatait, de rendszerezheted a rád váró legfontosabb feladatokat és találkozókat is.

Babavárás hónapról hónapra

Szeretnéd tudni, hogy mi történik a pocakodban a várandósság során? Akkor a Babavárás hónapról hónapra lapok neked lettek kitalálva! Amellett, hogy számos érdekességet olvashatsz a magzatod fejlődéséről ebben a részben, feljegyezheted a babavárás során átélt tapasztalataidat is.

Minek nevezzelek?

A névválasztás sokak számára óriási dilemma. Ám sokkal könnyebb dolgotok lesz, ha közösen összeállítotok egy listát a szóba jöhető nevekről, melyet Kismama naplónkban is megtehettek.

Szülőszoba lista

Előbb, vagy utóbb minden kismamában megérik a gondolat, hogy jó lenne valahogy rendszerezni a szülés előtti legfontosabb feladatokat és feljegyezni, mire lesz szükség a kórházban eltöltött napokban. A szülőszoba lista ebben nyújt neked segítséget.

Rúgás számláló

Ugye te is alig várod már, hogy megérezd a kisbaba első rúgásait? Rúgás számlálónkkal megörökítheted a kis gézengúz első mozgásait.

Mintaétrend

Az anyai gondoskodás a helyes táplálkozásnál kezdődik, melyhez tippeket adunk neked, hogy a lehető legegészségesebben várd a pici érkezését.

Babaszoba tervező

Még nincs veled, de már azt tervezed, hol fogtok közösen játszani. Babaszoba tervezőnk segítségével könnyedén megálmodhatod kisbabád első palotáját.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE