DR. CZEIZEL MULTIVITAMIN VÁRANDÓSSÁG 2.

a terhesség 13. hetétől a baba születéséig

Már úton...Mostanra elmúlnak a reggeli rosszullétek (ha voltak egyáltalán), és már elhiszed, hogy egy pici élet növekszik a szíved alatt. A külvilág még nemigen látja a változást, csak az tűnik fel a környezetednek, hogy egyszerűen ragyogsz. Most már el is mered mondani a titkodat. Jártál a nőgyógyászodnál, a védőnő is felkeresett, és számtalan hasznos tanácsot kaptál. Tudod, mennyire fontos az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás, a mozgás, a nyugalom és a pihenés. Jó, ha továbbra is szedsz terhesvitamint, mert az abban lévő vitaminok és ásványi anyagok mindkettőtöket támogatják. Olvasd el, milyen összetevőkkel rendelkezik az új Dr. Czeizel Várandósság 2 multivitamin, és kövesd velünk hétről hétre a babád fejlődését, tájékozódj a nőgyógyászati és a védőnői gondozásról, vagy nézd meg mennyire tudod tartani az ideális testsúlyváltozást.

AZ ANYAI GONDOSKODÁS A KIEGYENSÚLYOZOTT TÁPLÁLKOZÁSSAL KEZDŐDIK

Nincs is szebb érzés annál, mint amikor egy új élet növekszik a pocakodban. Még nem is ismered, de bármire képes lennél érte és hirtelen azon kapod magad, hogy máris eleget akarsz tenni minden kívánságának. Ehhez nyújthat neked segítséget a megújult, (13) célzott összetételű Dr. Czeizel Multivitamin Várandósság 2 étrend-kiegészítő filmtabletta + Omega-3 zsírsavat tartalmazó kapszula, amely folsavval, magnéziummal, jóddal és vitaminokkal támogatja babád fejlődését a terhesség 13. hetétől kezdve, egészen a baba születéséig.

Megújultunk! Több törődés egyetlen dobozban! (4)

A termék 2021-ben magasabb minőségű összetevőkkel, új, kisebb méretű filmtabletta formában és megújult csomagolásban érhető el. A Várandósság 2 – a Dr. Czeizel babaváró multivitamin család többi tagjához hasonlóan - glutén-, laktóz- és cukormentes. Erről bővebben itt olvashatsz.

A PÁRATLAN PÁROS: A FOLSAV ÉS A FOLÁT

A fejlődési rendellenességek megelőzésében kiemelkedő szerepet játszó folsav/folát fontosságáról már részletesen írtunk. Bár a várandósság korai fejlődési szakasza mostanra lezárult, a folsav szedése továbbra is indokolt, hiszen hozzájárul a normál vérképződéshez, részt vesz az anyai szövetek növekedésében és a sejtosztódásban - az intenzív növekedés pedig csak most kezdődik igazán.

Ezért a Várandósság 2 multivitamin szintén 800 µg folsavat tartalmaz, amelynek fele, (400 µg), EXTRAfolate-S® (kalcium-L-metilfolát) tartalom. Ez a biológiailag aktív, harmadik generációs folát közvetlenül hasznosítható a szervezet számára.

MAGAS D-VITAMIN TARTALOM

A készítmény magas D3-vitamin tartalommal rendelkezik, amelyről itt olvashatsz részletesebben.

VEDD FEL A HARCOT A KIFÁRADÁS ELLEN! - MAGNÉZIUM

A Várandósság 2 multivitamin 100 mg magnéziumot tartalmaz. A magnézium többek közt szerepet játszik a sejtosztódásban, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, valamint hozzájárul a normál izomműködéshez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Mindhárom összetevő - a folsav/folát, a D3-vitamin és a magnézium is - szerepet játszik a sejtosztódásában.

B6-VITAMIN

A Várandósság 2 multivitaminban Dr. Czeizel professzor megtartotta a B6-vitamin mennyiségét (13), mert szerepe a terhesség további hónapjaiban is fontos mind a mama, mind a baba szempontjából. A B6-vitamin egyebek közt hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez, a normál vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

Megvásárolható egy és kéthavi kiszerelésben is.

OMEGA-3 TARTALOM

A dobozba napi egy darab Omega-3 lágyzselatin kapszula került. Minden kapszula 240 mg DHA (dokosahexaénsav) és 360 mg EPA (eikozapenténsav) zsírsavat tartalmaz. A DHA és EPA bevitelére a tengeri halak – és egy-két hazai halfajta – rendszeres fogyasztása természetes megoldás lehet, de ezen a téren Magyarországon nem állunk túl jól.

Ezért az Omega-3 kiegészítésű babaváró vitaminok mind a baba, mind az anya szempontjából jelentőséggel bírnak, hiszen

  • az anyai DHA bevitel hozzájárul a magzat agyának és szemének fejlődéséhez
  • a DHA hozzájárul a normál agyműködés és látás fenntartásához,
  • a DHA és az EPA pedig hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez. (15)

A filmtabletták méretét csökkentettük, hogy a kismamák könnyebben le tudják nyelni. Ha mégis nehézséget okozna, a perforálás mentén kettétörhető.

Termék információk

Dr. Czeizel Multivitamin Várandósság 2 étrend-kiegészítő filmtabletta + Omega-3 zsírsavat tartalmazó kapszula, amely folsavval, magnéziummal, jóddal és vitaminokkal támogatja babád fejlődését a terhesség 13. hetétől kezdve, egészen a baba születéséig. Egy doboz egy havi adagot, azaz 30 tablettát és 30 kapszulát tartalmaz, amit 4 db un. bliszter levélbe csomagoltunk. A bliszetereken is megtalálható a név, a gyártási szám, és a lejárati idő is. A Várandósság 2 multivitamin kéthavi kiszerelésben is kapható.

Hol vásárolhatok?

Adagolás

Naponta 1 db tablettát és 1 db kapszulát vegyél be lehetőleg bőséges folyadékkal.